verslag van het eerste inspiratieweekend.

Het is maandag. Eigenlijk is het voor mij zaterdag of zondag. Wanneer je zoals ik werkt volgens productiviteit en niet volgens weekdagen, dan raak je de tel behoorlijk snel kwijt.

Mijn plan was vandaag te rusten - heel even niets te doen - maar de creatieve boost is te groot om te negeren. Ik ontving nieuwe foto's voor de website van Studio Stil - aanvragen voor workshops - ideeën voor mijn nieuwe boek - blogs - ... Allez te veel om stil te liggen en niets te doen. De goesting makes me do it.


En dus bij deze: het verslag van het allereerste Omdat het kan Inspiratieweekend in Westende dat niet helemaal volgens plan begon. Stijn (mijn lief/collega) en ik kwamen te laat aan - we vergisten ons van uur. Gelukkig stonden er enkel blije mensen aan de deur te wachten en op die manier was de auto razend snel uitgeladen. We verbleven in een oud herenhuis, met koude gangen en een warme woonkamer met houten vloer. Een gigantische keuken om in de dansen met het grootste gasvuur dat ik al zag: halllllooo havermoutfeest!


Dag 1: connection.

Jezelf beter leren kennen, we doken in de theorie van de vier lichamen. Van hoe je de balans weer kan herstellen en naar de optimale stress kan gaan. Want stress is positief! Als je het maar juist inzet. De deelnemers maakten kennis met meditatie en yoga nidra.


Dag 2: action.

Jij bent verantwoordelijke voor jouw geluk - niemand gaat het in je plaats doen. Daar hoort ook een gezond lichaam bij. Vroeg uit de veren voor een work-out op het strand, een uitgebreid en voedend ontbijt (geen holle calorieën). Wat wil jij in jouw leven? Van daaruit start alles. Een uitdagende en interessante vraag om mee aan de slag te gaan. Maak afspraken met jezelf, help jezelf richting jouw leven. Ik zou zeggen: the sky is the limit - maar zelfs dat is te beperkend. Het mag en kan nog groter! Ik liet de deelnemers kennis maken met de betekenis en invloed van kleuren, we dansten en maakten verbinding met elkaar. Hallelujah voor een safe space waar vrij gedeeld kan worden en kwetsbaarheid een essentieel ingrediënt is.


Dag 3: vision.

De theorie en inzichten van de twee voorbije dagen inzetten om jouw richting te bepalen. Waar wil je naartoe? En vooral: waarom? Om de dag af te sluiten met de presentatie van jouw persoonlijk visiebord.


Passie wordt nooit moe was mijn mantra dit weekend en dat heb ik gevoeld. De energie stroomde en bleef stromen. Met dank aan Team Passie (Stijn) - de deelnemers en het universum.


Wil je ook mee op inspiratieweekend? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief.


Hieronder slechts een paar foto's van het weekend. Te druk bezig met inspireren, inzichten verzamelen, groeien, bijleren en genieten.


Namasté.

eva


ps. aan de lieve mensen die erbij waren. Er is een online safe space om te delen - je kan lid worden van de groep.

omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.