van groei tot bloei.

Het afgelopen jaar heb ik grondig te tijd genomen om mezelf heel veel vragen te stellen. Zowel professioneel als privé.

De lastige vragen waarbij je wel moet stilstaan om ze zinnig te beantwoorden. Ik nam met andere woorden de tijd om te groeien. Stil te staan bij waar ik heen wil, wie ik wil zijn, hoe ik mezelf naar buiten kan brengen. De val was groot me te verliezen in de accounts van allerlei insta-guru's. Mezelf te onhip en te traag vinden en zo geweldig gedemotiveerd te geraken. Ik sloeg regelmatig mijn enkel om in het hobbelige landschap van het ondernemen. Wat het me leerde was: mijn eigen tempo. Mijn visie. De wandelschoenen die ik uitkies.


Zo ontstond Grow + Flow.

Een small group coachingtraject voor vrouwen. 10 vrouwen die tussen 6 februari en 2 april ook de tijd nemen. Om te groeien en dan geweldig te bloeien. Groei is niet gemakkelijk, wel waardevol en nodig.


Het is een online traject met 4 videocalls van 60min, 1 individuele coaching van 60 min en een fb-community waarin we samen de weg delen, bijsturen en bewandelen.


Wil je meer weten? Hier kan je alle info vinden. Inschrijven kan enkel voor 1 februari 2020.
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.