s-woord.

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar zonder het te beseffen is sorry de nummer 1 in mijn vocabulaire geworden. Als er een stappenteller voor woorden zou bestaan, dan zou het S-woord torenhoog boven de anderen uitzweven. Ik doe het automatisch: me vaker dan nodig excuseren voor ruimte die ik inneem, voor de dingen die ik al dan niet verkeerd doe. Al moet ik toegeven dat ik er het laatste jaar stevig aan gewerkt hebt. Ik ben het gaan omdraaien en wil nu het D-woordje bovenaan. Dat staat niet voor dansen, denken, dromen of Deens design. Wel voor dankjewel.


Zei ik dat al tegen jou? Hoe dankbaar ik ben dat je deze blog zo trouw leest? Bij deze: dankuwel merci. Hoog tijd voor een Vegan Bloglezers Brunch. Of een festival! Dat zou ik de max vinden - jij ook. Geef toe. De Amerikanen hebben er zelfs een feestdag voor.


Dus: dankjewel. Dankjewel voor je geduld als ik te laat kom, dankjewel voor je liefde als ik iets per ongeluk laat vallen. Dankjewel voor je hulp, voor je ondersteuning, je zijn. Dankjewel. 
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.