wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté. 

nieuwe baby op komst!

Hoera, the word is out.

Er is een cover en een datum voor mijn nieuwe boek: WOMAN UP - leven vanuit je vrouwelijke kracht - komt eind augustus uit.


SPANNEND. Vooral omdat ik nog volop aan het schrijven ben.

Boek vier is een transformatieboek. Terwijl Omdat het kan eerder een verslag was, doorleef ik nu elk woord. Dat maakt het zwaar, maar ook zo verrijkend.


Wat is een sterke vrouw? Zijn het vrouwen die zich als mannen gedragen: actiegericht en volle vaart vooruit? Of zijn het net authentieke vrouwen? En kan je enkel succes hebben als je je als een man gedraagt?


Ik ga vanuit mijn positie als (jonge) vrouw op zoek naar de innerlijke, vrouwelijke kracht. Laat me leiden door verwondering, veerkracht en het geloof dat het anders kan. Met een gezonde portie humor, idealisme en een snufje naïviteit is Woman up een boek vol herkenbare verhalen en tips om jezelf nog beter te leren kennen. Een eerlijk boek voor vrouwen én mannen.


Pre order NU!


Ps. ik heb mijn Instagram terug na de hack. HOERA!
omdat