neem de tijd voor een meeting met jezelf.

Sinds een aantal jaren neem ik zelf aan het einde van het jaar de tijd mijn jaar af te sluiten.

Zaken te overlopen die me raakten, lessen, vooruitzichten. Het laat me stilstaan bij wat was. Bij wat ik wil dat zal komen.

Vorig jaar was het de eerste keer dat ik dit lijstje deelde. Bleek dat zovelen hier wat aan gehad hebben, dat ik nu graag de traditie (zo mag ik het al noemen - toch?) verderzet.


Het lijstje bevat vragen die niet gemakkelijk te beantwoorden zijn, maar wel inzichten met zich meebrengen. Een gouden cadeau aan jezelf: tijd nemen.

Een tijdje geleden startte ik een besloten FB-groep: een veilige omgeving waarin twijfels gedeeld worden, inspiratie, talenten en visies.

Klik hier om lid te worden van d besloten FB-groep: een veilige omgeving waarin twijfels gedeeld worden, inspiratie, talenten en visies. Daar kan je kan ook de vragenlijst vinden.

Nog een cadeau, deze keer eentje van mij aan jou: tijd om stil te staan.

Feel free om de tijd nemen én stil te staan, achterom te kijken, je rugzak vol te laden met lessen en volle vaart richting het nieuwe jaar te gaan. Neem pen en papier, iets lekkers om te drinken, zet je op een rustige plek en beantwoord de vragen.xo eva.


www.evadaeleman.be
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.