mijn favoriete comfortfood.



Dahl à la Bridget.

Grote portie - kan je makkelijk invriezen.

Koraal Linzen (3 koppen)

1ui

1 krop gember

1 teen look

2 kleine rode pepers

Theelepel kurkuma

Korianderzaad

Mosterdzaat

Zout

Verse koriander + peterselie.



Linzen laten koken, terwijl kan je de ui, look, gember en pepertjes snijden.

Wanneer de linzen gekookt zijn, afgieten en half mixen zodat er nog wat structuur inzit. Laat ze even rusten.

Ui, gember, look stoven in zonnebloemolie.

Als ze goudbruin zijn: kurkuma, mosterdzaad en gecrunchte korianderzaadjes toevoegen. Roer door elkaar. Dan kan je de linzenmix toevoegen.

Nadien stevig wat zout toevoegen om op smaak te brengen.

Voeg de verse koriander, peterselie, eventueel pijp-ajuin of crunchy uitjes toe.


Sit, down, relax and enjoy.

omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.