Met de S van Sensualiteit.

Sensualiteit maakt je vrouw. Het voelt als iets dat niet mag, waar we toestemming voor nodig hebben, wat enkel mag binnen de veilige muren van ons huis. Het mooie aan sensualiteit is dat het net is als liefde: je kan het niet doen - je bent het al. Je hebt het in je. Sensualiteit is weelderigheid, wellust, zinnelijke liefde, het is de pure dierlijke of lichamelijke kant van het menselijke karakter. We bestaan niet zonder lichaam. Je lichaam is de rechtstreekse connectie met Moeder Aarde. Misschien merk je dat wanneer je op reis bent, in de natuur, in de zee, zand overal (ik bedoel écht overal), regen voelen, koud en warm water, zweet, …dat je je echt verbonden voelt en zoveel beter. Er is een constante ruimte voor je fysieke welzijn. Het is een manier om je ziel te voeden en te zalven, het brengt je heling door de onvoorwaardelijke liefde. Natuur vraagt niets terug. Daarom gaat het zo mis met onze planeet… het geeft en geeft en geeft. Wanneer je wandelt in het bos - zie dan eens de grootsheid. Wanneer je struint over het strand - zie dan eens de kracht van de zee. Wanneer je zit in het zand - overzie dan eens de perfectie. Ook Moeder Aarde heeft emoties - net hoorde ik nog grote donderderwolken hun stem laten horen. De natuur gaat door seizoen, laad op, laat los, geef licht, bespaard en rust uit. Plan bewust tijd in de natuur in, zet het in je agenda, ga zitten en observeer, voel, ruik en luister.


Tip:

Zin om je vrouwelijkheid te vieren? Op verschillende plekken in binnen- en buitenland kan je terecht voor vrouwencirkels. Laat je dragen in de cirkel door andere vrouwen, verbind op zielsniveau. Weet dat je die ook zelf kan vormen: een cirkel waarin jij veilig kan zijn en delen.

Net als de natuur draait onze vrouwelijkheid in cirkels. Overgang van de ene cyclus naar de andere zonder onderbreking. Als een oneindige circle of life. Ben je klaar om je ultieme vrouwelijke kracht met de wereld te delen? Je schoonheid uit te stralen? Je talent te zien en te delen? Je hart te openen? Je sensualiteit vrij te laten en te omarmen? Jezelf te accepteren? Je lichaam te voelen en plezier toe te laten? Jezelf te vertrouwen en je leven vorm te geven?

Laten we elkaar ondersteunen, laten we elkaar doen groeien, laten we elkaar complimenteren, laten we elkaar knuffelen, laten we liefde delen. Er is genoeg voor iedereen!


There is no higher pleasure than the harmony of being.

Pratima Richur. Visionair en pionier op vlak van Ayurvedische huidbehandelingen. Dokter. Botanist. Deler van haar talent.Lees verder in Woman UP.
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.