Holy sh*t. En toen was ik 30.

Die dolle drie.

Daar staat ze te blinken.

Of te stinken.

Ik ben nog niet helemaal zeker.

Ik kan alleen maar stellen dat hoe dichter de drie kwam, hoe rustiger ik werd. Hoe meer vertrouwen ik kreeg en krijg in het leven. Ook al werd het er niet persé rustiger op. Ik voel me als een plastieken zak in de wind: ik ga waar het leven me blaast. Ik probeer me niet meer angstvallig vast te klampen aan plekken die ik ken, aan controle. Maar durf me over te geven aan de weg van de wind. Dat maakt het niet gemakkelijk. Overgave is zowat de moeilijkste les uit het leven. Hoewel ik van helikopter probeer te transformeren naar plastiek zak (niet voor single use, laat dat duidelijk zijn) - blijkt mijn controler hardnekkiger dan ik dacht.

Ik laat 'm zachtjes vieren en geef me over aan de wind, het leven en de grote drie.


DUDES! IK BEN DERTIG.

Huffington Post maakte een lijst op van dingen die je voor je dertigste moet bereikt hebben. MOET. Of anders? Ik vond de lijst saai en zeer on-inspirerend. Je kan het verleden niet goedmaken dus kijk ik vooruit.


Mijn wensen voor de jaren met een 3:

1. een 5de boek.*

2. Nederland veroveren. (ENG!)

3. Meer mogen van mezelf.

4. Een kind. Van mezelf en mijn man. Gekleid in mijn eigen baarmoeder.

5. Een nog intiemere relatie met mijn man.

6. Mildheid naar mezelf en mijn lichaam.

7. Leven voor de creativiteit.

8. Een turning point meemaken in de ondergang van de planeet (#iedereenvegan).

9. Mijn hond die me 's avonds instopt.

10. Vertrouwen. In het leven. In de toekomst. In mezelf. In de mensheid.Dertig jong.

Dat ik dat nog mag meemaken.

* en zesde en zevende en achtste en negende en tiende.

omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.