het moet niet altijd efficiënt.

Het huis is niet opgeruimd. De stofpluimen dansen over de grond als ik na een toiletbezoek de woonkamer weer binnenwandel. De tafel ligt vol met boeken, rekeningen, aantekeningen. Er staan lege glazen en halfvolle. Het is 11u54 en ik zit nog in mijn kamerjas - mét vlekken van het pannenkoekendeeg van vanochtend op de mouwen. Mijn haar is niet gewassen laat staat gekamd en ook tandenpoetsen daar kwam ik nog niet toe. Er staat vandaag geen videocall gepland - de voorbije dagen kleedde ik me plichtbewust netjes aan. Niet elke dag een funky outfit, maar vaak dezelfde jeans en makkelijke trui. Netjes doch relax. Maar vandaag laat ik de boek even de boel.Mijn schuldgevoel komt als een specht pikken in mijn linkeroorlel, als ik beweeg vliegt het beest weer weg.Niks om me schuldig over te voelen. Op een offday mag even alles uit. Weet je wat het mooie is? Op dagen als vandaag heb ik dan zin om te schrijven. Meer te doen van wat mag. De moetjes buitenlaten of rond laten vliegen tussen hondenhaar en stofpluimen - om ze aan het einde van de dag van mijn kousen te plukken.Dus lieve mensen, het mag: de boel de boel laten. Het hoeft geen constant presteren zijn - je kan de quarantaine niet winnen. Dus als ik even niet mee kan hollen, dan sta ik stil. Zullen we dat samen doen?


Toch zin in inspiratie? Gewoon horizontaal - of verticaal als je dat wenst.Dinsdagavond nam ik een webinar op van Omdat het kan x Corona. Een talk van 90 minuten die je helpt in contact te komen met jezelf en je noden. Je helpt om de boel te boel te laten en keuzes te maken. Te luisteren naar je mentale en emotionele noden. Of het kan ook gewoon een prettig tijdverdrijf. 't Is eens iets anders dan The Voice Kids.Bekijk het wanneer je maar wil voor slechts 8,99€.


Take care, lieve lezer. 

Groetjes van mijn tandenborstel.
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.