Een bericht aan alle ondernemers.

Je ziet me misschien niet echt als ondernemer.

Toch... Al mijn passies die ik in een zelf uitgevonden job heb gegoten vragen heel wat organisatie. Schrijven van boeken en columns, lezingen geven, events + weekends + reizen organiseren, mensen coachen, webinars geven, 3 Instagram-accounts voeden, uitvogelen hoe FBgroups nu precies werkt, inspiratiemails én daarboven op het runnen van Studio Stil, de yogastudio in Mechelen. Hèhè, ik word er zelf moe van.


Eind 2017 zegde ik de radio vaarwel om meer mijn eigen goesting te doen. Ik ging rustig de tijd nemen uit te zoeken wat ik wilde. Een lege bankrekening en een op-volle-toeren-draaiende-yogastudio deden dat plan in het water vallen. Het ging hard, zo lang ik ook hard bleef gaan.


Toen ik in Maart 2018 met mijn fiets werd aangereden door een bus en ik fysiek niet meer in staat was yogalessen te geven (mijn enige inkomen) sloeg ik in een blinde paniek. Pas toen besefte ik hoe hard mijn zaak gekoppeld was aan mezelf als persoon. Mijn lichaam heelde, de trein kwam weer op gang en de geleden schade werd ingehaald door een succesvolle zomer. So far so good. Toch bleef ik met dat wrange gevoel van een monsterlijke verantwoordelijkheid zitten. Als ik het niet doe dan... Toen ik samen met mijn huidige man in september 2018 besliste naar de kust te verhuizen werd het me duidelijk dat er 't een 't ander moest veranderen.


Begin 2019 was een kantelpunt, het zoveelste. De afgelopen jaren had ik een nieuwe carrière uit de grond gestampt, dat gebeurde heel organisch. Ik deed en doe dingen omdat ik ze graag doe. Maar op den duur werd dat allemaal zo veel waardoor het plezier het onderspit delfde. Ik werd slaaf van mijn eigen creativiteit en inventiviteit. Ik werkte weer te veel om het allemaal rond te krijgen en begon te beknibbelen in vrije tijd. Signalen die mijn alarmbel doen rinkelen (in 2015 kreeg ik een zware burn-out), dus ik wist dat er iets moest veranderen. Het was toen dat Lien de Pau van Travak op mijn pad kwam. Ik kende haar niet, maar via via kwam ik op haar platform terecht. Alles gebeurde online en op mijn tempo (YES!).


Lien helpt je van ondernemer die zijn leven inricht naar zijn zaak te evolueren naar een freedompreneur. Say WHAT?! Iemand die zijn zaak inricht naar hoe hij/zij wil leven. Dat klonk als hetgeen wat ik nodig had. We brachten al mijn activiteiten, inkomsten en tijdbesteding in kaart. Gingen zaken optimaliseren en automatiseren. Ik ging keuzes maken: hoeveel tijd/geld/energie wil ik hierin investeren...

De knoop werd ontward en ik vond weer ruimte voor wat me echt gelukkig maakt.


Ik ben mezelf zo dankbaar om in een businesscoachingtraject geïnvesteerd te hebben. Mijn therapeut helpt mijn gedachten te ontwaren, mijn osteopaat mijn lijf en Lien hielp me de zakelijke knoop te strikken en niet als een bolleke bij mekaar te pakken. Bewust je financiën bekijken, je zakelijke doelen, de ideale klant omschrijven, je groeimarge bekijken, welke kansen laat ik liggen?


Soit, wat ik maar wil zeggen: je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Er zijn experten, coaches en online programma's die je megahard vooruit helpen.


Herken je je in mijn verhaal? Wil je ook een freedompreneur zijn? Je zaak optimaliseren?

GOED NIEUWS!

Je inschrijven voor de betalende module kan enkel tussen 3 en 7 februari (zet het in uw agenda). Maar nu kan je je via deze link een gratis Reclaim Your Freedom-lessenpakket inschrijven. Die lessenreeks loopt in de week van 14 tem. 19 december. GRATIS DUS HE.

Een smakelijk voorproefje van Travak.


Uw zaak dankt u.

Uw slaap ook.

En uw lang en gelukkig leven al zeker.


Graag gedeeld.

Want sharing is caring.


XO


evaomdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.