Omdat het kan. 

Zoveel meer dan een boek.

Over veerkracht, levenslust en ont-moeten.

 

Eind 2017 koos Eva Daeleman resoluut voor een nieuw leven. Ze zei de radio vaarwel en besloot te springen. In haar nieuwe leven staat authenticiteit centraal, practice what you preach. Geen makkelijke, maar voor haar wel de enige weg. Omdat het kan is een praktische gids over dat leven. Over niet langer hollen achter alles, over willen en niet moeten. Over blote voeten op het strand en eten wat goed voor je is. Over yoga, tattoos en body positivity. Maar vooral over de zoektocht naar een leven leiden los van wat anderen van je verwachten.

 

Het is zoveel meer dan enkel een boek, het is een levensstijl; via deze online stek wil Eva je inspireren - ze deelt recepten, teksten, dat wat haar hart sneller doet kloppen - gelijkgestemden samenbrengen en jou doen groeien.

Want ze gelooft dat iedereen krachtig is en het waard is zijn plek op deze bijzondere bol in te nemen.

Gewoon, omdat het kan.

 

EVA DAELEMAN (1990) is yogi, Reiki Master, levenscoach, ondernemer en spreker met een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid. Ze gelooft dat iedereen een change maker kan zijn. Eva werkte jarenlang voor radio en televisie. Na een burn-out besliste ze om haar leven een draai te geven. Ze startte met een aantal opleidingen en nam haar leven met beide handen vast. Eva schreef eerder de bestsellers Factor 25 en Het jaar van de hond.

 

‘Daeleman kan het!’ - De Zondag

 

‘Met de nodige vleug humor en zelfspot schrijft Eva Daeleman over haar onzekerheden, tegenslagen en pogingen om zichzelf beter te leren kennen.’ - HUMO

volg Eva hier:

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
omdat

wil je inspiratie rechtstreeks in je mailbox? 

© 2018. Leef gretig. Doe uw goesting. Namasté.